Vdovský hrb

Vdovský hrb
Eliška FLOW - Vdovský hrb

Eliška FLOW

Workshop - jak na

02.11.2024
17:00 - 20:00
Penalizační zóna od 02.11 09:00
Cena 750.00 Kč

Na workshopu "VDOVSKÝ HRB" se ponoříme hlouběji do problému hrbu, který se ne úplně pěkně může objevovat na přechodu krční a hrudní páteře. Dozvíte se, jak hrb vzniká, co s tím můžete dělat a na praktických ukázkách si představíme množství cviků na prevenci i odstranění vdovského hrbu, kterým se můžete věnovat doma.
Zaměříme se na optimální centraci kloubů a aktivaci svalů, řekneme si něco o správném dýchání a co všechno může způsobovat vznik vdovského hrbu.
Cílem tohoto workshopu je poskytnout bezpečné a podporující prostředí, kde se můžete učit a růst, bez ohledu na vaše předchozí zkušenosti nebo úroveň praxe. Je to šance objevit nové možnosti v rámci vaší pohybové cesty a cesty za zdravějším a pohyblivějším tělem.
Znalost anatomie není třeba, po workshopu budete i o tyto informace moudřejší a bude se vám díky tomu lépe pracovat s vlastním tělem.
Počet míst je omezený, aby se každému z vás dostalo pozornosti a prostoru.

Pokud tedy hledáte způsob, jak si osvojit nové pohybové vzorce, chcete se dozvědět více informací nebo chcete jen prohloubit svou cestu k poznání vlastního těla a to v pozitivním a přátelském prostředí, pak je tento workshop právě pro vás.

Budu se na Vás moc těšit,

Eliška

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)