Gongová lázeň

Gongová lázeň
Ilona  Bauerová - Gongová lázeň

Ilona Bauerová

Zpívající křišťálové mísy a gongová lázeň - relaxační prožitková lekce / modrý sál - CHODOV

19.10.2024
14:00 - 15:30
Penalizační zóna od 19.10 06:00
Cena 400.00 Kč

Přijďte si užít harmonizační a prožitkovou relaxaci.

Naše tělo, mysl a orgány vibrují v určitých frekvencích. Pokud se tyto frekvence nějakým způsobem "rozladí", mohou se objevit problémy, nepohoda, nemoc apod. Tělo a mysl však mají jednu úžasnou vlastnost - pokud jim dáme vhodný vnější impuls, určité univerzální harmonizující vibrace, jsou schopné se do určité míry "znovu vyladit". I mně pomohly znovu  vyladit moje tělo - léčivky - jak jim ráda říkám,  protože mi pomohly  k obnovení vnitřní harmonie a navrácení  zdraví . A jak jsem vyzkoušela mnoho léčivek, tak jsem se doslova zamilovala do křišťálových mís a gongu a spojila jsem je dohromady, tak vznikla má cesta s léčivými nástroji, o kterou bych se s Vámi velmi ráda podělila.

KŘIŠŤÁLOVÉ MÍSY
Účinky křišťálových mís jsou vyzkoušeny v harmonizační praxi a doporučují se jejich používání jak pro osobní potřebu, tak i pro terapeutické využití - meditace, relaxační bezkontaktní masáže, muzikoterapie různého zaměření apod. Křišťálové mísy dokáží svým křišťálovým zvukem čistit prostor i lidskou mysl, rozpouštět energetické bloky, Významně snižují stres a napětí v těle i v mysli, uvolňují fyzickou bolest, pomáhají k uklidnění, pročišťují a harmonizují náš vnitřní energetický systém, posilují imunitní systém. 

GONG

Gong je posvátným a starodávným nástrojem léčení, omlazení a transformace. Vytváří silné a mocné zvukové vlny, které je možné vnímat celým povrchem těla - dotknout se jich. Na fyzické úrovni gong uvolňuje napětí a bloky v těle, stimuluje lepší fungování hormonálního a nervového systému, zvyšuje pránu (naši životní a životadárnou sílu) a zlepšuje oběh. Také stimuluje nervová zakončení, a tak dokáže pomáhat v hojení nejrůznějších zranění, především těch, kdy došlo k poškození nervů.

Sdílet Gongová lázeň na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)