Kundalini jóga

Obtížnost
Kundalini jóga
Monika Tomažičová MS - Kundalini jóga

Monika Tomažičová MS

ANDĚL - červený sál

30.10.2024
20:00 - 21:00
Penalizační zóna od 30.10 16:00
Cena 180.00 Kč

Drazí, připravila jsem pro vás kriju pro posílení vnitřních orgánů. Krásně se rozhýbáme a dopřejeme si všestranný pobyb. Přidáme meditaci s mantrou SAT KAR TAR. 

Těším se na společnou praxi  🙏

Monika 

 

Kundalini joga byla na západě představena Yogi Bhajanem v 60.letech minulého století. Slovo kundalini pochází ze sanskrtu a znamená loknu nebo stočeného hada. KJ bývá také nazývána jógou uvědomění, pracuje s životní energií, vyšším záměrem a kreativním potenciálem jedince. Posiluje silné stránky osobnosti a léčivé meditace s mantrou odstraňují překážky v mysli a čistí podvědomí. 

Vždy začínáme uvolněním přebytečného napětí a úvodní mantrou. Pokračujeme krijou, která je vždy zaměřena na určitou oblast v těle a zároveň pracuje i s naším vědomím a odstraňuje překážky v mysli a čistí naše podvědomí. Nevynecháme důležitou relaxaci a končíme meditací. 

Něco o mně - jsem příznivec všímavé meditace, budu vás celou dobu lekce vyzývat k pozorování, co se ve vás děje na úrovni myšlenek, emocí a těla. 

Mám za sebou studium KJ, studium jógy v rámci Domu jógy, roční kurz všímavé meditace a studuju Terapeutickou jógu. 

www.meditaceyoga.cz

 Doporučení: oblečení bílé nebo světlé barvy 

Provedu vás kouzlem manter, budeme zklidňovat naši mysl a pozorovat naše myšlenky bez posuzování.

Lekce je vhodná pro každého, kdo se chce věnovat sám sobě na úrovni nejen fyzického těla. 

I can speak simultaneously in English or just translate the most important things and commands. Let me know when you come to the class. 

 

 

 

 

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)