Speciální jin jóga s aromaterapií

Obtížnost
Speciální jin jóga s aromaterapií
Kateřina Červáková CS/EN - Speciální jin jóga s aromaterapií

Kateřina Červáková CS/EN

ANDĚL - modrý sál

08.06.2024
16:00 - 17:30
Penalizační zóna od 08.06 08:00
Cena 400 Kč

Přijďte pocítit účinky jemné Jin jógové praxe spojené s dotekem vybraných vůní 100% přírodních éterických olejů pro element Ohně dle tradiční čínské medicíny a posílit tak jeden z nejdůležitějších orgánů v našem těle - naše srdce.

Od poloviny května se dle tradiční čínské medicíny již nacházíme v období léta, kdy vládne element Ohně a je více než vhodné posílit orgány srdce a tenkého střeva. Srdce nejenom, že ovládá krev, ale můžeme ho chápat jako vládce všech orgánů. Pokud je v disharmonii, podepíše se to na všech ostatních orgánech. Srdce ovlivňuje naše emoce, duševní život a vztah k nám samým. Tenké střevo má za úkol oddělovat čisté od nečistého, ať už čistě z fyziologického hlediska, ale i z psychického, kdy nám pomáhá určit, čemu věnovat svou pozornost a co pustit a nechat odejít. 

Během červnové speciální lekce nás čeká napojení se na náš dech, vědomá jin jógová sestava pro posílení dráhy srdce a tenkého střeva a meditační praxe. Těšit se můžete na dotek aromaterapie, na vybrané vůně 100% přírodních éterických olejů, které jen posílí a umocní účinek jógové praxe. Jednotlivé účinky a výběr synergických vůní si vysvětlíme a v krátkosti si řekneme, jak aromaterapii můžeme zakomponovat do našich životů tak, aby nám pomohla a neškodila. Na konci nebude chybět delší šavásana s masážním uvolňujícím dotykem, pokud si to budete přát. 

Lekce je vhodná pro začátečníky i pokročilé, jen v prvním trimestru těhotenství se nedoporučuje využívat éterické oleje.

Sdílet Speciální jin jóga s aromaterapií na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)