Speciální jin jóga s aromaterapií

Obtížnost
Speciální jin jóga s aromaterapií
Kateřina Červáková CS/EN - Speciální jin jóga s aromaterapií

Kateřina Červáková CS/EN

ANDĚL - modrý sál

13.04.2024
16:00 - 17:30
Penalizační zóna od 13.04 08:00
Cena 400 Kč

Cítíte se po zimních měsících bez energie a bez života? Přijďte načerpat novou sílu do jarních měsíců na speciální prodlouženou lekci s dotekem aromaterapie.
Na začátku dubna se dle tradiční čínské medicíny nacházíme v období jara, v elementu dřeva, který má pod správou játra a žlučník. V játrech může mimo jiné vzniknout nerovnováha v podobě stagnace energie, kterou budeme rozhodně do dalších měsíců potřebovat. Proto podpoříme fungování JIN jógovou praxí a vybranými 100% přírodními éterickými oleji.
Během dvouhodinové lekce nás nejdříve čeká zklidnění, napojení se na náš dech a krátké protažení, abychom naladili naše těla a mysl. Posléze si řekneme něco málo k aromaterapii, k bezpečnosti a používání a hlavně k vybrané směsi pro tuto lekci. Čeká nás také příjemná a uvolňující meditace za zvuku zvonkohry Koshi a v tichu, na kterou již navážeme jin jógovou
sekvencí. Pro maximální uvolnění na závěr nebude chybět prodloužená šavásana pro doznění účinku celé praxe. Kdo si to bude přát, čeká ho také při závěrečné relaxaci jemný masážní provoněný dotek.
Lekce je vhodná pro pokročilé i začátečníky. Jógová praxe a aromaterapie není vhodná v prvním trimestru těhotenství.

Více info zde:

Již proběhlo

Sdílet Speciální jin jóga s aromaterapií na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)