Vinyása jóga

Obtížnost
Vinyása jóga
Lucie Červenková CS/EN - Vinyása jóga

Lucie Červenková CS/EN

Vinyása flow jóga / dolní sál - VINOHRADY

24.04.2024
11:00 - 12:00
Penalizační zóna od 24.04 07:00
Cena 160 Kč

Dopolední Vinyasa, ve znamení zastavení se a věnování času sám sobě uprostřed pracovního týdne.


Za pomocí různých relaxačních, meditačních nebo pránájámických (dechových) technik se na začátku lekce zklidníme, na hodinku vypneme od okolního světa a přesuneme pozornost dovnitř.


Následuje jemné a vědomé rozhýbání, zahřátí těla, pozdravy slunce a sestava z plynule na sebe navazujících pozic. Každou pozici a sekvenci prozkoumáme a procítíme (nejenom) skrze dech, který bude po celou lekci naším průvodcem. Lekce je fyzicky náročnější, ráda střídám jemnost a plynulost s pevností a sílou. Vždy dávám na výběr různé varianty pozic, tudíž si na své přijdou jak jógoví začátečníci tak pokročilí jogíni.


Při lekci se v jednotlivých pozicích také učíme poslouchat své tělo, zvědomovat každý milimetr pohybu, pozorovat naše myšlenky a emoce, tok energie, dech, uvědomovat si své možnosti a hranice, nacházet vnitřní klid, rovnováhu a radost. To jsou pak ty jógové střípky, které si můžeme z podložky přenést do běžného života.


Na konci lekce nás čeká zasloužená relaxace v tichu, kdy se necháte vést jen mým hlasem. Odcházet budete s úsměvem na tváři, v duši i v těle posílení a pružní.

Moc se na Vás těším!

Lucka

Již proběhlo

Sdílet Vinyása jóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)