Power/ENGLISH

Obtížnost
Power/ENGLISH
Michaela Šedivá - Power/ENGLISH

Michaela Šedivá

Strong Power jóga - dynamická, posilovací, lekce v mírně vyhřátém sále / dolní sál - VINOHRADY

29.03.2024
19:00 - 20:00
Penalizační zóna od 29.03 15:00
Cena 150 Kč

EN / CZ

🇬🇧 Give your head a reset after a hard working week and give your body more strength at the same time. In power yoga, we'll give to standard asanas a whole new dimension. We'll flow through them together while strengthening every muscle in your body. In this class, I focus on strengthening the big muscles but also include lots of active micro-movements that activate forgotten muscles and tendons. You will leave class with a smile on your lips and newfound energy.

Classes are suitable for advanced beginners to intermediate, but also advanced students will always enjoy trying slightly harder variations of the asanas. 

As we will be in a slightly warmed-up room, we will also include stretching and breathing exercises to give the muscles the complete package and detoxify not only the body but also your mind. All this to the sounds of a nice playlist that will transport you to a different part of the world each time.

Ready? :)

 

🇨🇿 Dopřejte odpočinek své hlavě po náročném pracovním týdnu a zároveň dejte svému tělu více síly. V power józe dáme našim zajetým asánám úplně nový rozměr. Budeme jimi společně proplouvat a zároveň jimi posílíme každý sval v těle. V hodinách se zaměřuji na posilovaní velkých svalů, ale i na spoustu aktivních mikropohybů, které aktivují zapomenuté svaly a šlachy, a které si s sebou můžete přenést do každodenního života. Z lekce budete odcházet s úsměvem na rtech a nově nalezenou energií. 

Lekce jsou vhodné pro středně pokročilé, ale na své si přijdou i pokročilí, kteří si vždy budou moci vyzkoušet o něco těžší variace daných asán. Jelikož budeme v mírně rozehřátem sále, zařadíme i strečink a dechová cvičení, abychom svalům dopřáli kompletní balíček a detoxifikovali nejen tělo, ale i mysl. To vše za zvuků příjemného playlistu, který vás pokaždé přenese na jiný konec světa.

Již proběhlo

Sdílet Power/ENGLISH na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)