HOT / ENGLISH

Obtížnost
HOT / ENGLISH
Michaela Šedivá - HOT / ENGLISH

Michaela Šedivá

Detox hot yoga - dynamic EN-CZ / dolní sál - VINOHRADY

29.03.2024
17:50 - 18:50
Penalizační zóna od 29.03 09:50
Cena 210 Kč

EN / CZ

🇬🇧 Come and enjoy a pleasant lesson in creative flow in a heated hall. We will move from dynamic asanas to slower stretches, and gradually to relaxation. We'll combine it all with breathing exercises. Why is hot yoga great? Because it lets your body go a little bit further and deeper into asanas than it normally would. So why not take advantage of that ;) Let's get a great stretch while helping your body detoxify and leave a hard week at work behind. Classes are suitable for advanced beginners to intermediate, but also advanced students will always enjoy trying slightly harder variations of the asanas. 

We flow through the asanas together - sometimes it will be creative transitions, and other times it may be a bit of a challenge. All this to the sounds of a nice playlist that will transport you to a different part of the world each time.

 

🇨🇿 Přijďte si užít příjemnou lekci kreativní flow do vyhřátého sálu. Budeme přecházet z dynamických asán do pomalejších protahovacích, a postupně do odpočinkových. Vše budeme propojovat s dechovým cvičením. Hot jóga je totiž skvělá v tom, že vás vaše tělo pustí ještě o kousek dál než normálně, takže se skvěle protáhnete a zároveň pomůžete svému tělu rychleji detoxifikovat a vypnout po náročném pracovním týdnu. Lekce jsou vhodné pro mírně až středně pokročilé, ale na své si přijdou i pokročilí, kteří si vždy budou moci vyzkoušet o něco těžší variace daných asán. Jelikož se jedná o vinyasa flow, asánami budeme společně plynule proplouvat - někdy to budou kreativní přechody, jindy to možná bude trochu výzva. To vše za zvuků příjemného playlistu, který vás pokaždé přenese na jiný konec světa.

Již proběhlo

Sdílet HOT / ENGLISH na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)