Ženská jóga

Obtížnost
Ženská jóga
Marie Langerová - Ženská jóga

Marie Langerová

Ženská jóga - klidná, protahovací

30.09.2024
16:40 - 17:50
Penalizační zóna od 30.09 12:40
Cena 180.00 Kč

Lekce je zaměřená výhradně na ženy a propojení s jejich ženskou energií skrze praxi jógy, tanec a cykličnost. Začínáme relaxací, která nás naladí na vlastní tělo a dech. Následují speciální ásany zaměřené na pánevní oblast, čímž podporujeme nejen fyzické, ale i emoční a energetické zdraví.
Inspirace konceptem Loona dance vnáší do lekcí prvky tance a pohybu v rytmu hudby, což nám umožňuje hlubší propojení s naším tělem a prožitkem. Cvičení je obohaceno o práci s archetypy, které odrážejí různé aspekty ženské energie a cykličnosti. V průběhu lekce se střídají fáze aktivity a uvolnění, které podporují harmonii a rovnováhu. Součástí každé lekce je závěrečná relaxace, která umožňuje plné uvolnění a integraci prožitků.
Lekce je vedena v jemnosti a respektuje individuální možnosti každé ženy. Tento přístup je vhodný pro ženy všech věkových kategorií a tělesné kondice. V případě zdravotních potíží je důležité informovat lektorku před začátkem lekce.
Přijďte se spojit se svou ženskou energií, zažít radost z pohybu a prohloubit vnímání sebe sama v podpůrném a inspirativním prostředí.

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)