Kundalini jóga

Obtížnost
Kundalini jóga
Monika Tomažičová MS - Kundalini jóga

Monika Tomažičová MS

ANDĚL - žlutý sál

12.06.2024
20:00 - 21:00
Penalizační zóna od 12.06 16:00
Cena 180.00 Kč

 

Drazí přátelé, 

Omlouvám se, ve středu 12.6. jsem požádala o výpomoc svěho kolegu Milana, opět budete mít možnost zažít mužskou energii na lekci. Doufám, že si to řádně užijete. 

Tu další středu budeme společně pokračovat další čakrou. Tentokrát poslední sedmou čakrou. 

Monika 😊

Něco o mně - jsem příznivec všímavé meditace. Intenzivní meditační pobyt mi změnil život. Budu vás celou dobu cvičení vyzývat k pozorování, co se ve vás děje na úrovni myšlenek, emocí a těla. Všímavá meditace může být pro někoho náročná. Meditace s mantrou a s pohybem z KY je přístupná všem. Přijďte si to vyzkoušet 🙏😉

V roce 2022 jsem dokončila 10 měsíční kurz Kundalini jogy.V roce 2023 jsem prošla půlroční kurz Jóga - zdravý princip pohybu.  V roce 2023 jsem začala roční studium meditace a v roce 2024 roční kurz Terapeutické jógy. Ráda pracuji s klienty s omezením, protože cítím omezení i na svém těle. Snažím se být k sobě i k druhým laskavá, abychom si cvičení mohli užívat i přes své limity. 

Kundaliní jóga byla na západě představena Yogi Bhajanem v 60.letech minulého století. Slovo kundalini pochazí ze sanskrtu a znamená loknu nebo stočeného hada. Snažíme se cvičením kundalini energii rozproudit v těle. KJ bývá také nazývána jógou uvědomění.  KJ pracuje s životní energií, vyšším záměrem a kreativním potenciálem jedince. Posiluje silné stránky osobnosti a léčivé meditace s mantrou odstraňují překážky v mysli a čistí podvědomí.

I can speak simultaneously in English or just translate the most important things and commands. Let me know when you come to the class.

Lekce se skládá z úvodní mantry, rozcvičky, sestavy (krije) zaměřené na určitou oblast, relaxace a meditace. Je vhodná pro každého, kdo se chce věnovat sám sobě na úrovni nejen fyzického těla.

Provedu vás kouzlem manter, budeme zklidňovat naši mysl a pozorovat naše myšlenky bez posuzování. 

Doporučení: oblečení světlé 

 

 

Již proběhlo

Sdílet Kundalini jóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)