Kundalini jóga

Obtížnost
Kundalini jóga
Monika Tomažičová MS - Kundalini jóga

Monika Tomažičová MS

ANDĚL - žlutý sál

17.04.2024
20:00 - 21:00
Penalizační zóna od 17.04 16:00
Cena 180 Kč

 

Drazí přátelé, 

dnešní krija se jmenuje Síla k aktivnímu utváření života. Pojďme si zacvičit a podpořit naši cestu životem, ať nabere ten správný směr. Velmi často náš život je ovlivněm našim dětstvím, meditace pro dnešek je meditace k ulolnění bloků z minulosti, speciálně vzteku, které si neseme v sobě z dětství. Budeme pozorovat své myšlenky, emoce, tělo z pozice pouhého pozorovatele. Těším se na společné setkání. Monika 😊

Něco o mně - jsem příznivec všímavé meditace. Intenzivní meditační pobyt mi změnil život. Budu vás celou dobu cvičení vyzývat k pozorování, co se ve vás děje na úrovni myšlenek, emocí a těla. Všímavá meditace může být pro někoho náročná. Meditace s mantrou a s pohybem z KY je přístupná všem. Přijďte si to vyzkoušet 🙏😉

V roce 2022 jsem dokončila 10 měsíční kurz Kundalini jogy.V roce 2023 jsem prošla půlroční kurz Jóga - zdravý princip pohybu.  V roce 2023 jsem začala roční studium meditace a v roce 2024 roční kurz Terapeutické jógy. Ráda pracuji s klienty s omezením, protože cítím omezení i na svém těle. Snažím se být k sobě i k druhým laskavá, abychom si cvičení mohli užívat i přes své limity. 

Kundaliní jóga byla na západě představena Yogi Bhajanem v 60.letech minulého století. Slovo kundalini pochazí ze sanskrtu a znamená loknu nebo stočeného hada. Snažíme se cvičením kundalini energii rozproudit v těle. KJ bývá také nazývána jógou uvědomění.  KJ pracuje s životní energií, vyšším záměrem a kreativním potenciálem jedince. Posiluje silné stránky osobnosti a léčivé meditace s mantrou odstraňují překážky v mysli a čistí podvědomí.

I can speak simultaneously in English or just translate the most important things and commands. Let me know when you come to the class.

Lekce se skládá z úvodní mantry, rozcvičky, sestavy (krije) zaměřené na určitou oblast, relaxace a meditace. Je vhodná pro každého, kdo se chce věnovat sám sobě na úrovni nejen fyzického těla.

Provedu vás kouzlem manter, budeme zklidňovat naši mysl a pozorovat naše myšlenky bez posuzování. 

Doporučení: oblečení světlé 

 

 

Již proběhlo

Sdílet Kundalini jóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)