Vinyása jóga

Obtížnost
Vinyása jóga
Eliška Chmelíková Ryljak - Vinyása jóga

Eliška Chmelíková Ryljak

Vinyása Flow jóga / zelený sál - CHODOV

24.09.2023
11:40 - 12:40
Penalizační zóna od 24.09 07:40
Cena 170.00 Kč

EN / CZ

🇬🇧Come and enjoy a lesson of creative vinyasa flow. We will move, we will fly! From dynamic asanas to slower stretches, and gradually to relaxation. We'll combine it all with breathing exercises, that are essential for all of our movements. Vinyasa flow gives an amazing release to your mind, body, and soul, and yet you will feel super challenged and leave with a smile on your face 😊 All this to the sounds of a nice playlist that will transport you to a different part of the world each time.

Classes are suitable for intermediate to upper intermediate, but also advanced students will always enjoy, trying slightly harder variations of the asanas. 

Can't wait to see you there! 

 

🇨🇿 Přijďte si užít příjemnou lekci kreativní vinyasa flow. Rozhýbeme celé tělo, budeme létat! Budeme přecházet z dynamických asán do pomalejších protahovacích, a postupně do odpočinkových. Vše budeme propojovat s dechem, který je zde esenciální pro každý náš pohyb. Vinyasa flow úžasně uvolní vaši mysl, tělo i duši, a přesto budete v každém pohybu cítit výzvu a odcházet s úsměvem na tváři 😊 To vše za zvuků příjemného playlistu, který vás pokaždé přenese do jiného koutu světa.

Lekce jsou vhodné pro mírně až středně pokročilé, ale na své si přijdou i pokročilí, kteří si vždy budou moci vyzkoušet o něco těžší variace daných asán.

Těším se na vás!

Již proběhlo

Sdílet Vinyása jóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)