OBSAZENO

OBSAZENO
Šárka  Furda  CS / EN - OBSAZENO

Šárka Furda CS / EN

30.03.2023
10:00 - 11:00

V Kraniosakrálmní terapii se zaměřuji na práci s  kostmi, svaly, vazy, fasciemi, membránami a tekutinami v  těle klienta.Vycházím především z kraniosakrálního rytmu, jako projev primární respirace ošetřovaného. Název terapie vychází z  pojmenování kostí, které ohraničují systém, v  kterém se zejména během terapie  pohybujeme. Jedná se o kosti lebky – kranium a kost křížovou – sakrum, ohraničující centrální nervový systém.

Reiki je duchovní cesta, nezávislá na vírách a církvích, která vede člověka k harmonii se sebou samým, s okolím i přírodou.Reiki terapie využívá přenosu léčivé energie skrze dlaně terapeuta na ošetřovaného tak, aby byl nastartován sebe-léčivý potenciál těla i duše.Já osobně vycházím z tradiční japonské linie Reiki Usui Shiki Ryoho a mám zasvěcení do Stupně I a II od mistra Mirka Čapka.

Jak ošetření energií Reiki, tak KST jsou vhodné pro všechny věkové kategorie a nemají žádné známé kontraindikace. Odstraňuje napětí, blokády, stress a únavu a vede k pocitu relaxace, uvolnění a spokojenosti.

Privátní lekce Jógy - prosím kontaktujte mě na sharkayoga@gmail.com

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)