AromaJóga

Obtížnost
AromaJóga
Veronika Vltavská  - AromaJóga

Veronika Vltavská

Jóga s aromaterapií - klidná, protahovací, vhodná i pro začátečníky / horní sál - VINOHRADY

30.03.2023
15:30 - 16:30
Penalizační zóna od 30.03 11:30
Cena 170 Kč

Jemná jóga propojující prvky hatha jógy a jin jógy, kdy setrváme v pozicích i několik minut a necháme působit sílu gravitace, uvolníme naši mysl a dovolíme si úplně zpomalit. V průběhu lekce se k vám dostane několik esencí na bázi olejíčku, místnost nám provoní aroma lampa.

Protáhneme celé tělo, zaměříme se na dech, který nás celou lekcí provede, uvolníme naši mysl a přebytečné napětí v jinových pozicích, zároveň rozproudíme stagnující energii, zvědomíme posvátnou vděčnost za život a vše, co již máme.

Pojďte se zase o malý krůček přiblížit umění vnímat svoje tělo, v lehkosti a jemnosti, s ohledem na naše možnosti, s láskou a pozorností ke svému tělu, kdy nebudeme zapomínat na hlavní zásadu, která spadá do jógových jam a tou je AHIMSA – nenásilí. Naladíme se na momentální energii, vědomě a klidně proplujeme celou praxí. Když se po nějaké době ohlédneme zpět, zjistíme, že je silnější a pružnější nejen naše tělo, ale i naše mysl.

Můžete se těšit na zvuk tibetských činelků, čtení z moudrých knih, voňavou šavásánu, motivační kartu před podložkou, společnou mantru ÓM, která je vibrací vesmíru.

Lekce je vhodná i pro začátečníky.

V případě alergií či intolerance na nějakou specifickou vůni, prosím upozorněte před lekcí.

Namasté 🤍

Již proběhlo

Sdílet AromaJóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)