Ženská jóga

Obtížnost
Ženská jóga
Alena Přádná - Ženská jóga

Alena Přádná

Jóga pro ženy / horní sál - VINOHRADY

28.03.2023
14:15 - 15:15
Penalizační zóna od 28.03 10:15
Cena 140 Kč

V této lekci kombinuji několik speciálních technik přispívajících k vyrovnání hormonálních hladin v těle, podpoření činnosti štítné žlázy a orgánů malé pánve, vnímání pánevního dna. Lekce začíná relaxací a pokračuje jemným rozcvičením, abychom tělo navrátily do optimálního nastavení, sladily pohyby s dechem a ukotvily se v našem vnitřním prostoru. V druhé části budeme používat zejména bhastriku, pomocí níž aktivujeme a rozvádíme energii po celém těle. Závěrem Vás provedu příjemnou relaxační meditací, při níž necháme všechny procesy plynule usadit. Celá lekce je vedena v klidném tempu, důraz je kladen především na dech a jeho směřování. Doufám že se po lekci budete cítit klidné, vědomé a osvěžené. Už se na vás moc těším:) 

The class is led in Czech, however, please feel free to notify me if you prefer english. I will be happy to translate the most important instructions to you 🙂


Více o ženské józe: pomáhá harmonizovat reprodukční orgány vyrovnáním hormonálních hladin v těle - a to jak v období dospívání, kdy může zmírnit nepříjemně bolestivou menstruaci, tak v čase plodnosti, kdy pomáhá při potížích s početím a i při menopauze, kde harmonizuje rozkolísanou hormonální hladinu a zlepšuje průběh období klimakteria. 

Již proběhlo

Sdílet Ženská jóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)