Jóga core.

Obtížnost
Jóga core.
Jaru Vinšová - Jóga core.

Jaru Vinšová

Lekce pro zdravá záda a pevný střed těla / horní sál - Vinohrady

27.03.2023
14:15 - 15:15
Penalizační zóna od 27.03 10:15
Cena 150 Kč

Lekce je zaměřena na pevný střed těla, neboli náš CORE.

Intenzita 2✴ - 3✴

Na úrovni fyzického těla budeme posilovat náš CORE, na emoční úrovni budeme stimulovat třetí čakru, čakru solarplexu. Ta je energetickým centrem, které ovlivňuje, do jaké míry vnímáme svoji osobní moc, sílu, svobodu volby, je to centrum našeho ega, pomáhá nám vnímat vlastní hodnotu, sebeúctu a osobní identitu, pozitivně ovlivňuje komplexní emoce, potlačuje strach, únavu, frustraci, symbolizuje optimismus, vitalitu, vnitřní i vnější harmonii, mír a laskavost. Je přiřazena elementu ohně, což znamená teplo, energie, aktivita.

Pevný CORE není jen o vytvarovaných břišních svalech, ale je hlavně o správném držení a stabilitě celé postavy, slouží jako prevence proti bolestem zad, kloubů, zlepšuje rovnováhu a koordinaci pohybu, posiluje pánevní dno, je oporou pro naše vnitřní orgány, pomáhá proti inkontinenci, hemeroidům, zlepšuje orgasmus, usnadňuje porod.

Budeme společně posilovat CORE a svaly celého těla, protože vše souvisí se vším. Zlepšíme pružnost a sílu svalů, protáhneme celé tělo, zaměříme se na dech, který nás celou lekcí provede, uvolníme naši mysl, přebytečné napětí, zároveň rozproudíme stagnující energii.

 

 

Již proběhlo

Sdílet Jóga core. na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)