Jóga core - online

Obtížnost
Jóga core - online
Veronika Vltavská  - Jóga core - online

Veronika Vltavská

Posílení středu těla

30.03.2023
07:30 - 8:30
Penalizační zóna od 30.03 03:30
Cena 90 Kč

Pokud zmeškáte začátek lekce, uvidíte hlášku, že lekce již proběhla. V tomto případě je třeba se přihlásit přes aplikaci Zoom - podlouhlé bílé tlačítko. Heslo 55555. Celou lekci nelze pustit později ze záznamu.

Lekce je zaměřena na pevný střed těla, neboli náš CORE.

Na úrovni fyzického těla budeme posilovat náš CORE, na emoční úrovni budeme stimulovat třetí čakru, čakru solarplexu. Ta je energetickým centrem, které ovlivňuje, do jaké míry vnímáme svoji osobní moc, sílu, svobodu volby, je to centrum našeho ega, pomáhá nám vnímat vlastní hodnotu, sebeúctu a osobní identitu, pozitivně ovlivňuje komplexní emoce, potlačuje strach, únavu, frustraci, symbolizuje optimismus, vitalitu, vnitřní i vnější harmonii, mír a laskavost. Je přiřazena elementu ohně, což znamená teplo, energie, aktivita.

Pevný CORE není jen o vytvarovaných břišních svalech, ale je hlavně o správném držení a stabilitě celé postavy, slouží jako prevence proti bolestem zad, kloubů, zlepšuje rovnováhu a koordinaci pohybu, posiluje pánevní dno, je oporou pro naše vnitřní orgány, pomáhá proti inkontinenci, hemeroidům, zlepšuje orgasmus, usnadňuje porod.

Budeme společně posilovat CORE a svaly celého těla, protože vše souvisí se vším. Zlepšíme pružnost a sílu svalů, protáhneme celé tělo, zaměříme se na dech, který nás celou lekcí provede, uvolníme naši mysl, přebytečné napětí, zároveň rozproudíme stagnující energii, zvědomíme posvátnou vděčnost za život a vše, co již máme a připravíme se tak na celý nadcházející den. Můžete se těšit na zvuk tibetských činelků, společnou mantru ÓM, která je vibrací vesmíru.

Pojďte se zase o malý krůček přiblížit umění vnímat svoje tělo, v lehkosti a jemnosti, s ohledem na naše možnosti, s láskou a pozorností ke svému tělu, kdy nebudeme zapomínat na hlavní zásadu, která spadá do jógových jam a tou je AHIMSA – nenásilí. Objevíme kouzlo a sílu muder, manter a bandh. Naladíme se na momentální energii, vědomě a klidně proplujeme celou praxí. Když se po nějaké době ohlédneme zpět, zjistíme, že je silnější a pružnější nejen naše tělo, ale i naše mysl.

Namasté 🤍

Video
Již proběhlo

Sdílet Jóga core - online na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)