Hot jóga

Obtížnost
Hot jóga
Tina Korecová CS / EN - Hot jóga

Tina Korecová CS / EN

ANDĚL

10.02.2023
07:15 - 8:15
Penalizační zóna od 10.02 03:15
Cena 200 Kč

Hatha jóga v teple

Tato lekce hot jógy je 60´ponor do tepla a přítmí. Jemnými ásanami a pránajámou připravíme tělo k hlubší formě praxi, kde aktivujeme jak náš jangový (aktivní), tak i jinový (receptivní) princip. Tělo se aktivuje, začne se detoxikovat, budou se masírovat vnitřní orgány, stimulovat akupresurní body a meridiány. Fokusem na dech se rozhýbe prána (životní energie) a začne tělo čistit, rozpouštět zatuhlinky, zamrzlosti a krunýře. Na závěr, v integrační šavásáně se na čelo pokládá obklad s esenciálním olejem a zpívají se sanskrtské mantry.

Pro Kristínu je vyvážený pohyb, svobodný dech a otevřená mysl synonymem vitality. 
Jóga se v jejím životě stala spouštěčem mnoha proměn jak na úrovni těla, tak i mysli. Pravidelná praxe jí tak do života vnáší větší klid a vyrovnanost navzdory životním výzvám.
Protože jóga nás otevírá do míst, kde se můžeme intenzivněji potkat sami se sebou, učí nás, jak se propojit s hlubší sebereflexi a rozhodout se pro změnu, která směřuje k celostnímu souladu. Osobně pro ni jóga znamená více než rozpouštění fyzické či psychické zatuhlosti. Je to holistický nástroj poskytující sebepoznání. Je to cesta vnitřní flexibility na úrovni těla, emocí a mysli a tyto pozitivní změny zlepšují vztah sám k sobě. A to se pak zrcadlí i v dalších našich vztazích. :-)


"Look down at your body. Whisper. There is no home like you." Rupi Kaur

Kvalifikace:
Paramanand Yoga Institute 500h_Indie, Karma Yoga Studio. 200h_Praha, Sweet Medicine Tradition_Švédsko

Již proběhlo

Sdílet Hot jóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)