Powerjóga - online

Obtížnost
Powerjóga - online
Katarína  Kulhavá CS / EN - Powerjóga - online

Katarína Kulhavá CS / EN

06.02.2023
18:00 - 19:00
Penalizační zóna od 06.02 14:00
Cena 90 Kč

Lekce začíná krátkým naladěním se na sebe, mantrou a pránajámou (dechové cvičení). Rozpohybujeme se Pozdravy Slunci a poté nás čeká dynamické provedení ásán, aby jsme zacílili na posílení a protažení celého těla. Důraz kladu spíš na nastavení mysli v pozicích než na dokonalou pozici. Snažíme se o meditaci v pohybu a naši mysl napojit na dech a na vnímání svého těla, v souladu s morálním kódexem jógy. Aby nás naše ego nevedlo do pozic, ale pocit jak se moje tělo cítí, byli k sobě úpřimní a s pokorou přijali to jak se v daný okamžik cítím a nešli přes svoje energetické možnosti. Lekce je vhodná pro osoby s dobrou zdravotní kondicí, kteří již nějakou zkušenost s jógou mají.

Počas celé praxe klademe důraz na dech a vnímání našeho těla, abychom naši roztěkanou mysl udrželi v přítomném okamžiku. Na závěr nás čeká příjemná krátká relaxace, kde necháme dojít účiniky naší jógové praxe.

Připravte si prostor v kterém cvičíte (hudba, svíčky, vonné tyčinky, cokoliv máte rádi) a pomůcky, pokud je potřebujete (bločky, pásky, polštář), aby jste si svoji online jogovou praxi, co nejvíce užili, přesně tak jak to máte rádi.

Těším se na Vás, 

Katarína

Video
Již proběhlo

Sdílet Powerjóga - online na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)