Masáže Irena

Masáže Irena

ANDĚL - MASÁŽE 2

21.10.2019
16:30 - 17:00
Penalizační zóna od 21.10 04:30
Hloubkové a Lymfatické masáže

Provádím hloubkové masáže zaměřené na uvolnění hlubokých vrstev svalů a jejich úponů, dle daných potíží.

Tyto masáže zmírňují nebo i zcela odstraňují spasmy, bolesti zad, bolesti beder, hlavy, krční páteře. Masáže působí na psychické a fyzické uvolnění.

Využívám nejen tlaku rukou, kloubů, palců a loktů, ale i další léčebné a masážní techniky. Hmaty dle potřeby kombinuji i s pasivním protahováním svalů. Dále kombinuji prvky sportovní a regenerační masáže.  

Při masáži krční páteře se zaměřuji na uvolnění svalů šíje, prsního svalstva a  svalů horní poloviny zad.  Protáhneme a uvolníme hluboké i povrchové svaly. Masáž je zakončena masáží hlavy, která prokrví a uvolní vlasovou část. Je vhodná pro lidi trpící bolestmi hlavy, migrénou, při sedavém zaměstnání, pro lidi ve stresu a při psychickém vyčerpání.

Dále provádím lymfatické masáže, které pomáhají rozproudit mízní systém a tím stimulují regenerační a ozdravné procesy těla.

Užívají se jednak při léčbě otoků, ale také ke zlepšení stavu pokožky, ke zrychlení metabolických procesů. Slouží k detoxikaci těla, ordinuje se i při rekonvalescenci po liposukcích, k prevenci vzniku křečových žil či celulitidy, při revmatismu, artroze. Jsou vhodné jako preventivní opatření pro lidi vystavené dlouhému stání nebo sezení.  Pomáhají také k rychlejší regeneraci po fyzické zátěži, sportu.

Pomáhají odbourávat nahromaděné škodlivé látky, které se při masáži vylučují, a tím se posiluje imunitní systém, povzbuzují se samočistící mechanizmy a nastartuje se regenerační impulz.

Aby se dosáhlo nejlepších výsledků a efekt byl viditelný a účelný, doporučuje se docházet na začátku kůry na lymfodrenáž  minimálně  jednou týdně. Doporučený počet je 6 -10 návštěv ( dle stavu klienta ) .Poté by měla následovat jednou měsíčně udržovací masáž. 
Je také nutné dodržovat pitný režim a mít dostatek tělesného pohybu.

Sestavy lymfatickým masáží se dají nakombinovat podle aktuálních potíží a stavu klienta a stejně tak i hloubkové masáže přizpůsobuji aktuálnímu stavu a potřebám.

Kontakt na masérku: 774 830 110

Ceny:

masáž:
30 min.     550,-Kč                 
             
60 min.     900,-Kč                           
             
90 min.  1.300,-Kč                             
         
 120 min.  1.600,-Kč

lymfa: 30 min.     500,-Kč                 
            60 min.     850,-Kč                           
            90 min.  1.200,-Kč
Již proběhlo

Sdílet Masáže Irena na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)